Tjenester

Bolighus

Å bygge hus er et stort prosjekt. Da er det mange ting som skal på plass. Telebygg  har bygd mange forskjellige typer opp igjennom åra. Kan da nevne hus i stavkonstruksjon, sveitserstil og diverse andre fasadeløsninger.

Hytter

Planlegger du å bygge hytte? Enten det er fjellhytte, eller hytte ved sjøen er det mange faktorer å ta hensyn til.

Om ønskelig kan hytta gjøres klar med alt nødvendig arbeid. Her inngår faktorer som blant annet grunnarbeid, byggestrøm, muring, tømrerarbeid, elektriker og rørleggerarbeid, mm.

Landbruksbygg

Planlegger du å bygge nytt landbruksbygg eller bygge om et eldre bygg.

Telebygg har i samarbeid med Tinnoset Sag AS og Systemblokk AS lagd eit konsept som heiter Telemarksfjoset. Tinnoset Sag leverer materialer, Systemblokk leverer betongprodukter og Telebygg setter opp bygget. Det er landbruksbygg i slepplaft – dvs 6″ eller 8″ tykt laftetømmer med not og fjær som blir stabla opp som vegg mellom stålbuar eller oppsatte stolpar. Ved bredde på bygning opp til ca 15m kan ein sette takstolar rett oppå lafteveggen.  Vi har levert ein del bygg av denne typen med gode resultater.

Det er nå gode muligheter for ekstra tilskudd ved bruk av tre i bygget.

Det er og mulig å få dette levert som byggesett. Da står du fritt til å avgjere om du vil gjere alt arbeidet sjølv, eller om du treng hjelp i starten og innimellom for å få med diverse detaljer.  Det er ein grei måte å få ned kostnaden på.

Restaurering av tømmerhus

Restaurering gamle tømrer er noko Telebygg har gjort i mange år. Det kan være råtne bånnstokkar som må skiftast ut, lafteknutar som er råtne, åsar eller sperrer som er råtne i enden. Da kan det i blant være nok å skjøyte på nytt treverk for å få rett lengde og styrke. Viktig med god kvalitet på nytt virke enten det er tettvokst gran eller malma furu.

 Telebygg har blant anna hatt ein del oppdrag for Riksantikvaren.

Påbygg & tilbygg

Enten du har opplevd familieforøkelse og ser behovet for et ekstra soverom, eller ønsker en større stue, er påbygg eller tilbygg ein god mulighet ­ og lønnsom investering. Påbygg, eller tilbygg er dessuten en fin måte å øke verdien av din bolig på.

Valg av tilbygg og påbygg er avhengig av om det skal bygges en utvidelse av grunnflata til ein bygning, eller om ein ny bygningsdel skal bli konstruert og plassert oppå det eksisterende bygget. Vi har lang erfaring med begge områder, og kan hjelpe deg å finne løsning som passer best for din boligsituasjon.

Snekker- og tømrertjenester

Vi utfører det meste av snekker- og tømrertjenester enten du vil ha oppført enebolig, garasje, terrasse og annet, eller om du skal ha skiftet vinduer og dører eller pusset opp hjemme.

Kontakt oss i dag om du har behov for en av våre snekker- eller tømrertjenester.

kom i kontakt med oss: 913 24 752

Vi hjelper deg med dine boligprosjekter.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle